Meny

Real Madrid dropper Khedira-erstatter

AU: Her pådrar Sami Khedira seg skaden som i verste fall kan holde ham utenfor neste års verdensmesterskap. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ingen planer i Real Madrid om å kjøpe en ny midtbanespiller på grunn av langtidsskaden til Sami Khedira.

Det slo hovedtrener Carlo Ancelotti fast mandag.

Khedira var lørdag gjennom en kneoperasjon etter skaden han pådro seg i 1-1-kampen for Tyskland mot Italia.

– Vi tenker ikke på å kjøpe en erstatter i januarvinduet. Khedira er en viktig spiller for oss, og vi må finne en annen løsning. Jeg er sikker på at vi vil klare oss selv om han er ute lenge, sa Ancelotti.

Khedira er ventet å være ute i fire til seks måneder. I verste fall går han glipp av fotball-VM i Brasil i juni.

To muligheter

Ifølge Ancelotti har Real Madrid to valgmuligheter: Enten må laget bruke en lignende spiller i stallen eller justere taktikken.

Unge spillere som Casemiro og Isco er blant spillerne Ancelotti kan bruke for å løse midtbanekonstellasjonen uten Khedira.

– Isco har spilt noen kamper i en tremannsrekke på midtbanen, selv om han er mer komfortabel med å spille bak angrepspillerne. Vi kan spille med to midtbanespillere og ha Isco høyere i banen, mener Ancelotti.

Real Madrid er nummer tre i spansk 1. divisjon etter 13 kamper. Storklubben er seks poeng bak serieleder Barcelona. Det er tre poeng opp til byrival Atlético.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus