Meny

«Perry» etter RBK-krangel: – Skal du lage sak av det der?

IKKE TILFREDS: Per Joar Hansen skulle helst ha sett at TV2-reporteren ikke hadde kameraet på da to av spillerna hans braket sammen. Her etter kampen mot Strømsgodset i oktober. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se Nicki Bille Nielsen og John Chibuike ryke i tottene på hverandre på trening.

Førstkommende søndag skal Rosenborg og Molde gjøre opp om cupgullet på Ullevaal.

Mandag formiddag kom nyheten om at trøndernes nøkkelspiller Bille Nielsen sannsynligvis blir friskmeldt til den store dagen, men det var ikke en bare blid danske som møtte opp på trening samme dag.

Dansken havnet nemlig i klammeri med lagkamerat John Chibuike, og flere av lagkameratene kom etterhvert til for å holde duoen fra hverandre.

Bille Nielsen havnet også i trøbbel etter siste serierunde. Se en skadet og sur danske slå til et TV-kamera på vei av banen her!

Bakgrunnen for uenigheten vites ikke, men trener Per Joar Hansen var klar overfor kameramannen at han ikke synes hendelsen burde gjøres offentlig.

– Kutt ut det der. Det der er slikt som skjer på alle treninger. Skal du lage sak av det der? Ta og skjerp deg, sa «Perry» til reporteren.

Saken fortsetter under videovinduet

Se video av hendelsen her:

RBK-treneren var ikke i det pratsomme hjørnet i etterkant, men Bille Nielsen stilte villig opp til intervju etter treningsøkten.

– Det er slikt som kan skje på trening. Det er bra med litt temperatur, sa han.

Se intervjuet med dansken her:

Flere fotballnyheter kan du lese her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus