Meny

NFF forventer 10.000 tilskuere i Molde

KALR FOR KAMP PÅ AKER: Mats møller Dæhli og resten av landslaget møter Skottland til kamp på Moldes hjemmebane, Aker stadion, tirsdag. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bare 6796 tilskuere så Norge møte Island på Ullevaal i forrige hjemmekamp. Nå håper Norges Fotballforbund på rundt 10.000 tilskuere i Molde tirsdag.

Norge tar imot Skottland i privatlandskamp. I underkant av 8000 har allerede kjøpt billett.

– Det er kjempebra. Vi nærmer oss jo faktisk desember og skisesongen er i gang. Med tanke på at det i Danmark kom rundt 6000 tilskuere for å se et dansk lag som per nå har flere profiler i de store ligaene enn oss, er tallet veldig bra, sier NFFs informasjonssjef Svein Graff til TV 2.

6796 tilskuere var det laveste tilskuertallet på Ullevaal i en kvalifiseringskamp siden kampen mot San Marino i 1992.

Les også: Laveste tilskuertall på 21 år

Denne gangen har NFF flyttet ut av hovedstaden. Graff tror ikke det ville kommet like mange tilskuere på nasjonalarenaen.

– Nei, det tror jeg ikke. Det er derfor vi gjør dette grepet og. Nå kan vi tilby landslagsfotball til andre publikummere. Med stormen på tur bort i tillegg, ser dette ut til å bli veldig bra, sier Graff til TV 2.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus