Meny

Pjanic: - Jeg drar definitivt ikke i januar

Miralem Pjanic og Roma har åpnet årets sesong forrykende. Foto: REUTERS/Max Rossi. .

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Romas midtbaneelegant Miralem Pjanic utelukker ikke muligheten for et klubbskifte, men sier at det definitivt ikke skjer i januar.

Bosnieren har nettopp begynt en ny sesong med Roma. Serie A-lederne har imponert stort i likhet med spilleren selv, og det storspillet skal nå ha fått opp øynene til flere klubber.

Manchester United, Manchester City og Tottenham er alle klubber som angivelig følger med på spilleren og vurderer bud da overgangsvinduet åpner i januar.

Pjanic er klar over overgangsryktene, men er tydelig i sin tale om at det er ingen mulighet for at han forlater den italienske hovedstadsklubben da overgangsvidnuet åpner ved nyttår.

Les også: Dawson: - Vi kan gå hele veien.

23-åringen har ingen intensjon om å forlate før kontrakten hans utløper om 18 måneder. Det ryktes også i Italia om at Roma forbereder et nytt kontraktforslag som skal holde han i klubben til 2017.

- Jeg vil ikke utelukke muligheten for å spille et annet sted, men jeg tviler på at det skjer snart, sier Pjanic til SkySports.

- Det vil definitivt ikke skje i januar, som noen folk har sagt, og heller ikke om et år eller et halvt år etter det.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus