Meny

Nani: - De kommer med mer selvtillit

Luis Nani tror frykten blant motstanderne vil komme tilbake når Manchester United begynner å prestere igjen. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nani føler at lag kommer til Old Trafford med mer selvtillit enn før, men portugiseren er sikker på United snart vil bli å finne i toppform igjen.

Manchester United holder følge med teten i Premier League etter 1-0-seieren mot Arsenal før den internasjonale pausen, men noen av opptrednene deres har fått kraftig kritikk.

Etter et overraskende hjemmetap mot West Bromwich og uavgjort med Southampton, tror Nani at frykten for å gjeste Old Trafford ikke er så stor som før.

Vingen er derimot overbevist om at United snart vil være tilbake på rett spor slik at de kan vise deres sanne kvalitet.

- Det ser ut som andre lag er mer selvsikre når de kommer for å spille mot oss. Men jeg er sikker på at det vil forandre seg, for øyeblikket så spiller vil uten vår fulle selvtillit, sier han til SkySports.

Les også: Nasri: - Pellegrini minner meg om Wenger.

- Jeg tror at når resultatene begynner å komme, så vil vi vise hvem Manchester United virkelig er, og da vil vi yte mye bedre.

Nani har bare vært i startelleveren fire ganger denne sesongen, han har hverken scoret eller assistert, men han insisterer på at han nyter livet under sin nye sjef.

- Manageren har vært virkelig god med meg. Han har gitt meg råd og har forsøkt å få opp selvtilliten min.

- Trenerene prøver å få selvtilliten min høyere slik at jeg kan vise de kvalitetene jeg har. De prøver å få meg tilbake på mitt beste nivå.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus