Meny

Nasri: - Pellegrini minner meg om Wenger

Samir Nasri har fått smilet tilbake etter at han fikk ny manager. Foto: AP Photo/Clint Hughes.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Franskmannen, som hadde en tøff tid under Roberto Mancini, sier at han har et godt forhold til sin nye manager som har hjulpet ham tilbake i toppform.

Samir Nasri forteller at han nå nyter å spille fotball igjen i Manchester City.

Den tidligere Arsenal-spilleren slet under Roberto Mancini, men den nye offensive filosofien som har inntatt Etihad Stadium denne sesongen har gjort livet bedre for midtbanespilleren.

Den nye manageren Pellegrini, har også spilt en viktig rolle, og Nasri ser likheter mellom chileneren og hans tidligere manager Arsene Wenger.

- Forrige sesong var vanskelig for meg personlig fordi jeg hadde problemer i Europamesterskapet og litt annet, sier han til the Daily Mirror og legger til:

- Denne sesongen så har jeg fått klarnet hodet mitt og kommet tilbake fast bestemt på å ha en god sesong.

Les også: Nani: - De kommer med mer selvtillit.

Han forteller videre at nå er alt bra, og han er på et bedre sted. En av årsakene til det er Pellegrini, som minner han selv om Wenger.

- Han har den samme tilnærmingen da han snakker med spillerne og forteller dem når ting er bra og dårlig. Det er alltid konstruktivt, du vet hva han vil ha fra deg og hva du burde gi laget.

- Jeg føler at han stoler på meg og at han gir meg ansvar på banen. Når du har en manager som gjør slikt, så ønsker du å gjøre deg fortjent til den troen, og det prøver jeg å gjøre.

Nasri mener han gjør det best på banen da han nyter å spille fotball, og for øyeblikket så føler han selv en brennende lidenskap for spillet.

- Jeg må smile fordi vi, fotballspillere, er virkelig heldige som får gjøre det vi gjør. Men dette er ikke bare en jobb for meg, det er min lidenskap. Dermed må jeg spille med et smil, for det er da jeg spiller på mitt beste.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus