Meny

Brasil viste storform og knuste Honduras

Hulk og Brasil-kameratens viste både fotball- og danseferdigheter i Miami lørdag. Foto: Reuters / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

VM-vertene fra Brasil la inn sambagiret og lekte seg med Honduras i Miami lørdag kveld. Fem mann kom på scoringslista i 5-0-seieren.

Brasil brukte noe tid på å få spillet til å sitte, men tok etter hvert over kampen fullstendig. Bernard sørget for 1-0-ledelse til pause, mens Dante, Maicon, Willian og Hulk fant veien til nettmaskene i annen omgang.

Innbytter Robinho var blant dem som markerte seg sterkt etter hvilen. Han spilte for landslaget for første gang på to år.

– Jeg er fornøyd med spillet vårt. Vi var veldig gode, og det var flott for meg å komme tilbake og spille slik, sa Milan-spilleren, som traff stolpen med et flott skudd.

– Vi fortjente seieren, og jeg er storfornøyd, la Robinho til.

Les også: Ingen Johansen mot Skottland.

Nesten-skrell

Mens brasilianerne lekte seg til seier, gikk det tyngre for regjerende verdensmester Spania lørdag. Laget vant 2-1 uten å imponere borte mot vesle Ekvatorial-Guinea.

Santi Cazorla ga spanjolene en oppskriftsmessig ledelse etter 13 minutter, men Ekvatorial-Guinea overrasket stort da Jimmy Bermudez utlignet ti minutter før pause.

Seks minutter senere scoret Juanfran seiersmålet. Annen omgang ble en tam og sjansefattig affære der Spania hadde god kontroll defensivt. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus