Meny

Xavi: - Ingen er bedre enn Barcelona

Lionel Messi og Xavi har oppnådd store ting sammen i Barcelona. Foto: AP Photo/Manu Fernandez.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Midtbanespilleren hyller sitt eget lags form så langt i sesongen, og insisterer på at Messi vil bli å finne på sitt beste da han blir kvitt skadeproblemene sine.

Xavi sier at intet annet lag i Europa er på samme nivå som Barcelona for øyeblikket.

Gerardo Martinos menn topper ligaen med 37 poeng på tretten kamper, og den innflytelsesrike playmakeren hevder at de fortsatt ikke er på sitt beste til tross for at de er nivåer over motstanderne.

- Vi er kanskje ikke på nivå ti, men vi er på et tilsynelatende høyt ett. Vi kan fortsatt nå perfeksjon, men vi gjør det bra, sa Xavi til Mundo Deportivo.

- Vi må jobbe for å komme opp på det nivået igjen. Spørsmålet vi derimot burde stille er - hvilket lag er bedre enn Barca? Ingen er.

Les også: Bale: - Ronaldo gjør livet lettere for meg.

- Han vil komme tilbake

Den spanske landslagspilleren insisterer på at Lionel Messi vil komme tilbake fra sine muskelproblemer og vise seg på sitt beste.

- Han er et tøft menneske, mentalt sterkt, han vil komme tilbake. Han har spilt absolutt alt de siste fire-fem årene, alltid like avgjørende, ofte med to eller tre mål i målprotokollen.

- Han er den beste i verden, men kroppen sier stopp, og da må han stoppe. Det viktigste er at han blir frisk.

- For oss er han nummer en, vi trenger han stort. I januar vil han komme tilbake og vise at han er best.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus