Meny

Bale: - Ronaldo gjør livet lettere for meg

Bale og Ronaldo feirer etter at sistnevnte har scoret. Foto: REUTERS/Susana Vera

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Waliseren innrømmer at han hadde en tøff start i Real Madrid-trøya, men det å spille med «den beste spilleren i verden» har hjulpet han mye.

Cristiano Ronaldo har hjulpet Gareth Bale med å etablere seg på Santiago Bernabeu, ifølge waliseren selv.

Bale scoret i sin første kamp for «Los Blancos» etter hans verdensrekordovergang fra Tottenham denne sommeren, men hans første måneder i Spania har likevel vært problematiske grunnet skadeproblemer.

Nå har derimot den tidligere Southampton-spilleren fått ting på rett kjør, de fire siste kampene har resultert i tre mål og fem assister.

Nå forteller Bale at Ronaldo har spilt en nøkkelrolle i hans ferd i å finne formen ved å ta byrden om å bære Real Madrid imens han selv slo seg til ro.

- Når du spiller med den beste spilleren i verden så gjør det livet lettere, sa Bale til Youtube-kanalen til Football Association of Wales.

- Det å spille med han og de andre på laget er stort for meg, jeg nyter hvert minutt av det.

- Det var tydelig at jeg hadde en litt treg start, jeg hadde ingen sesongoppkjøring og slet med noen skader, men det er fortiden, jeg føler meg vel til rette.

- Alle i klubben har vært veldig hjelpsomme, spillerne har vært gode mot meg.

- Jeg har begynt å spille min fotball på banen nå, jeg nyter hele livet i Madrid.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus