Meny

Ronaldo: - Målet mitt var viktig

Her setter Ronaldo inn seiesmålet med en stupheading. Foto :AP Photo/Armando Franca.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Superstjernen sikret 1-0-seier for Paulo Bentos menn med en sen heading, men var skuffet over at hans lag ikke scoret flere.

Cristiano Ronaldo innrømmer at hans mål for Portugal mot Sverige er svært viktig, men portugiseren erkjenner at han ville ha foretrukket en større seiersmargin.

Real Madrid-spissen scoret det eneste målet i den første play-off-kampen på Estadio da Luz, og var uheldig at han ikke doblet ledelsen da et nytt hodestøt gikk i tverliggeren.

- Det var et viktig mål som var nok til å gi oss seieren. Vi kunne ha gjort det med ett eller to mål til, men det skjedde ikke, sa Ronaldo til reportere etter kampen.

- Vi må være fornøyde med resultatet, og på tirsdag, da har vi en ny kamp. Vi kommer til kampen med et minimalt overtak, men det er bedre enn uavgjort.

- Det ville vært bedre å score et til mål, nå må vi kanskje score i Sverige. Vi vil gjøre vårt beste, ingen vil miste sjansen til å dra til Brasil.

Les også: Ronaldo ga Portugal første stikk.

Portugal-trener Paulo Bento sier at den minimale fordelen ikke vil resultere i at hans lag legger seg bakpå i returmøtet. Treneren var fornøyd med hvordan spillerne hans svarte i andre omgang.

- Dette er en play-off med to lag som er veldig balanserte. Vi visste at det kom til å bli likt. Nå forbereder laget seg til å vinne i Sverige, vi vil ikke dra dit for å forsvare resultatet.

- Alt tatt i betraktning, i andre omgang var vi mye, mye bedre. Vi dominerte hele kampen, men det var tydeligere i den andre omgangen.

- Vi skapte flere målsjanser til å innkassere et bedre resultat. Spillerne burde bli gratulert for hva de har oppnådd og for innstillingen de demonstrerte.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus