Meny

Villa-manager aktuell for Brann

MCLEISH TIL BERGEN?: Alex McLeish, med erfaring som manager i Premier League, skal være aktuell som ny trener i Brann. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alex McLeish skal være en av kandidatene for den ledige trenerjobben i Brann, melder Bergens Tidende.

Skotten har tidligere vært manager i klubber som Rangers, Birmingham, Aston Villa og Nottingham Forest.

Ifølge BT kommer McLeish til Bergen neste uke for å se an forholdene i Brann. Daglig leder Roald Bruun-Hanssen har ansvaret for å finne en ny trener etter at Rune Skarsfjord nylig trakk seg. Han ønsker ikke å si noe om koblingen til McLeish.

– Det har jeg ikke lyst til å kommentere, sier Bruun-Hanssen til BT.

McLeish har selv uttalt til at han vurderer trenerjobber i utlandet.

– Jeg ønsker å være tilbake i «gamet». Kanskje reiser jeg utenlands for å reetablere meg selv og komme tilbake på fotballkartet. Jeg har hatt suksess og noen tilbakefall. Nå vil jeg ha en ny utfordring, sa McLeish til Scotland Herald sist helg.

54-åringen hadde suksess som Rangers-manager. Han gjorde det lenge også bra i Birmingham, med blant annet et ligacupgull. Like godt gikk det ikke da han gikk over til byrival Aston Villa, og han fikk til slutt sparken. Han lyktes heller ikke Nottingham Forest.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus