Meny

Riise vurderer å vende hjem

VIL HJEM: John Arne Riise sier han gjerne kan tenke seg å avslutte karrieren i LSK, sammen med sin yngre bror Bjørn Helge Riise. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

John Arne Riise åpner for å avslutte fotballkarrieren i Lillestrøm etter snart 16 år i utlandet.

33-åringen får for tiden ingen spilletid for Fulham. Denne sesongen har han som regel sittet på benken eller blitt holdt utenfor troppen. Riise føler det kan være riktig å komme hjem igjen til Norge.

– Jeg har bodd i utlandet i nesten halve livet mitt. Tiden kan være moden for å flytte hjem på nyåret, forteller Riise til TV 2.

– Hadde vært gøy

For den tidligere landslagsbacken er Lillestrøm det mest aktuelle alternativet i norsk fotball. Fra før spiller lillebror Bjørn Helge i klubben.

– Det hadde vært gøy å avslutte karrieren i Lillestrøm sammen med «brodern», men jeg har ikke tatt noen avgjørelse på hva jeg skal gjøre ennå. Jeg føler i hvert fall at jeg kan spille i fire-fem år til, sier Riise.

Det er ikke første gang sunnmøringen sier han kan tenke seg å vende nesa hjemover.

– Planen er to, tre år til i utlandet, så har jeg tidligere sagt at det ikke frister å spille i Tippeligaen. Men det begynner å endre seg nå. Kanskje noen år i Tippeligaen til slutt hadde vært fint, sa Riise til spillselskapet Betssons egne sider i august.

Les også: Riise åpner for LSK eller Enga

– Vanskelig økonomisk

Ifølge LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann er romerikingene interessert i å hente Riise. – John Arne er ekstremt profesjonell, han er en vinnerskalle og han ville tilført laget vårt mye både på banen og i garderoben. Den store utfordringen er å få det til økonomisk. Vi jobber med å se hva vi kan få til med ekstern økonomisk hjelp, sier Bjarmann til TV 2.

Riise har spilt i utlandet siden 1998. Han har vært innom Monaco, Liverpool, Roma og nå Fulham. Han opplevde størst suksess med Liverpool, der han blant annet vant mesterligaen i 2005.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus