Meny

Høgli blir Norges kaptein

UTVALGT: Per-Mathias Høgmo (t.v) har funnet Brede Hangelands vikar i Tom Høgli (t.h.) (Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brede Hangeland er ute med skade, og dermed trenger Norge en ny kaptein til kampene mot Danmark og Skottland. Per-Mathias Høgmo valgte Tom Høgli.

– Jeg synes han har opparbeidet seg en sterk posisjon i gruppa. Han spiller fast i Brugge, og personligheten både på og utenfor banen gjør at han er et godt kapteinsemne, sier Høgmo til fotball.no.

Høgli gleder seg til å lede laget ut på banen i sin 37. landskamp.

– Positivitet og innsats er nøkkelen til å prestere bra, og jeg skal prøve å være positiv og backe opp lagkameratene. Og så skal jeg trykke til i duellene, sier Høgli til fotballforbundets nettsted.

Han har imponert ved å fylle tomrommet etter John Arne Riise på venstrebacken og har den siste tiden markert seg positivt også utenfor banen, ikke minst med stort engasjement i kampen mot mobbing.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus