Meny

Levanger innleder Barcelona-samarbeid

STORKLUBB: Cesc Fábregas vil neppe bli å se i Levanger, men avtalen med klubben fra Katalonia innebærer spillerutvikling. Foto: REUTERS/Marcelo del Pozo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fotballklubben Levanger har inngått et samarbeid med den spanske talentfabrikken CF Damm. Blant annet innebærer det spillerutveksling med selveste Barcelona.

Avtalen ble offentliggjort på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag, skriver Trønder-Avisa.

Allerede før jul får to LFK-talenter sjansen til å dra på et drømmeopphold i Barcelona. Først i 2015-sesongen vil det kunne komme spanske spillere motsatt vei.

– Denne avtalen gir LFK en merverdi når det gjelder spillere, ledere og samarbeidspartnere, som kan nyte godt av den. Vi tenker langsiktig og ser ikke for oss at vi vil få opp to spanske unggutter før tidligst neste høst, sier klubbleder Torbjørn Storsve til avisen.

Intensjonsavtalen gjelder i tre år. Den er basert på at de unge spanjolene får studere på Høgskolen i Nord-Trøndelag ved siden av fotballen.

Blant talentene som har slått igjennom etter å ha gått gradene i CF Damm er Barcelona-spissen Cristian Tello.

Levangers herrelag endte i år på 3.-plass i 2. divisjons avdeling 4.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus