Meny

Rapport: City vil selge Dzeko

Her fra kampen mot Norwich tidligere i måneden. Foto: Paul Ellis (AFP Photo)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Borussia Dortmund, Arsenal, Inter Milan og Roma skal være villige til å bla opp for bosnieren.

Det er Goal som tirsdag ettermiddag skriver at Manchester City skal være åpne for å selge spissen.

Bosnieren har bare 18 måneder igjen av sin nåværende kontrakt, og klubben skal ikke være villig til å tilby 27-åringen en ny avtale.

Det får et kobbel av de største klubbene på kontinentet til å forberede seg på budkrig i januar, skriver nettstedet.

Les også: Her senker tidligere United-spiller Manchester City

Kan erstatte Lewandowski

Dzeko har ikke startet en ligakamp for Manuel Pellegrinis lag siden september, og det er ikke noe han er videre fornøyd med.

PÅ VEI UT: Robert Lewandowski forventes å forlate Dortmund til sommeren. Foto: AFP PHOTO/ODD ANDERSEN.PÅ VEI UT: Robert Lewandowski forventes å forlate Dortmund til sommeren. Foto: AFP PHOTO/ODD ANDERSEN.

– Jeg må spille mer enn jeg gjør. Jeg har bare startet fire seriekamper, og det var tre kamper på rad jeg ikke spilte i det hele tatt. Det skjedde ikke i fjor. Du har mesterligaen og ligacupen i tillegg, men det er ikke nok for meg, sa spilleren til The Daily Mirror i slutten av forrige uke.

Ligarival og serieleder Arsenal skal ifølge ryktebørsen være svært så interesserte i å hente ham til London for å hjelpe Olivier Giroud på topp.

Les også: Van Persie gratulerte Arsenal etter tapet på Old Trafford

Borussia Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, har tidligere innrømmet at laget er interessert i spilleren, og Dzeko skal angivelig være lysten på en retur til Tyskland. Spissen spilte i Wolfsburg før han kom til England, og Dortmund skal være på utkikk etter en erstatter for Robert Lewandowski.

Serie A-duo Inter Milan og Roma skal også være klar til å putte den nødvendige bunken med penger på bordet for å få kloa i Dzeko.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus