Meny

van Persie gratulerte Arsenal - etter å ha blitt matchvinner

VAKKERT MÅL: Robin van Persies sjette Premier League-mål for sesongen - en heading i lengste hjørnet - var av det pene slaget. Foto: AP Photo/Jon Super.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men nå må United-spilleren belage seg på en periode på sidelinjen.

Robin van Persie vekket vrede i mange med hjertet i Arsenal da han, først, scoret det som skulle vise seg å bli det eneste målet i storkampen på Old Trafford på søndag, for så å feire uhemmet foran supporterne.

Se målet i bunnen av saken!

Etter kampslutt var det dog lite som tydet på dårlig stemning - i alle fall mellom van Persie og hans gamle lagkamerater.

Nederlenderen tok seg nemlig bryet med å gå inn i garderoben til bortelaget og gratulere de med en god sesongstart, kan The Daily Star avsløre på tirsdag.

VILL FEIRING: van Persies mål gjør at United nå bare er fem poeng bak Arsenal. Foto: AP Photo/Jon Super.VILL FEIRING: van Persies mål gjør at United nå bare er fem poeng bak Arsenal. Foto: AP Photo/Jon Super.

Ifølge avisen skal van Persie ha fortalt Arsène Wenger, enkelte av spillerne og støtteapparatet hvor imponert han er over det Arsenal har prestert så langt i år. Mange av London-lagets spillere hadde angivelig allerede forlatt garderoben og satt seg i spillerbussen, men van Persie skal ha blitt tatt varmt imot av de som var tilstede.

Les også: Liverpool-legende hyller Rooney

Da van Persie scoret mot Arsenal i tilsvarende oppgjør i fjor, nektet han å feire i respekt for sin gamle klubb.

Den respekten var det tilsynelatende lite av på søndag, men samme avis hevder det var Arsenal-fansens «nedverdigende tilrop» underveis i kampen som fikk van Persie til å slippe jubelen løs.

Les også: Wenger: – Utrolig at vi tapte

van Persie skadet

Uniteds tittelambisjoner fikk seg et krafit løft med seieren over serielederen, men mindre enn 48 timer etter kampslutt fikk David Moyes nyheten han ikke ville ha: stjernespissen er skadet.

Nederlenderen har nemlig blitt nødt til å trekke seg fra landslagets to forestående privatlandskamper mot Japan og Colombia på grunn av skade.

Det melder Det nederlandske fotballforbundet.

van Persie spilte 85 minutter av søndagens kamp, men måtte tidligere samme uken starte på benken i oppgjøret mot Real Sociedad på grunn av smerter i en tå og trøbbel med lysken. Det er ventet at det er de samme skadene som nå gjør at angriperen må melde pass til landskampene.

Norwich-spiller Leroy Fer har blitt tatt inn som United-spillerens erstatter.

Her scorer van Persie mot Arsenal:

Flere fotballnyheter kan du lese her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus