Meny

England-troppen må bytte hotell

MÅTTE FLYTTE: Det engelske landslaget, her ved Wayne Rooney, Leighton Baines og Frank Lampard, måtte bytte hotell etter at flere av gjestene ble syke. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tar ingen sjanser etter at flere av hotellets gjester har blitt syke.

Gareth Southgates U21-lag har allerede sjekket ut av hotellet i Burton, mens Roy Hodgsons mannskap skal samle seg i Watford.

- Dette er et forebyggende tiltak som gjelder begge de to seniorlagene, skriver det engelske fotballforbundet i en pressemelding og opplyser samtidig at ingen spillere så langt er blitt syke.

Englands A-landslag møter Chile fredag, mens U21-laget skal i aksjon mot Finland i EM-kvalifiseringen torsdag. Tirsdag skal A-landslaget opp mot Tyskland og begge kampene til Roy Hodgson spilles på Wembley.

I kampen mot Chile hedres Chelseas Frank Lampard for sin landskamp nummer 100. Det spekuleres også i om han vil bære kapteinsbindet mot chilenerne.

Les flere fotballnyheter her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus