Meny

Ronaldo trøbler før Sverige-møtet

Cristiano Ronaldo er skadd, men kan trolig spille for Portugal i VM-omspillet mot Sverige fredag. Foto: Sergio Perez / Reuters / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Portugal-stjernen Cristiano Ronaldo møtte småskadd til mandagens landslagssamling, men rekker angivelig VM-omspillskampen mot Sverige fredag.

Real Madrid-profilen trente ikke med lagkameratene ved golfanlegget på Praia D'El Rey mandag. Svenske Aftonbladet får opplyst at det er problemer med venstrefoten som gjør at Ronaldo tar det rolig i dagene før den viktige kampen.

Han er ikke den eneste Real Madrid-spilleren som skaper hodebry for Portugal-ledelsen. Heller ikke Pepe og Fábio Coentrão møtte til landslagssamlingen helt friske.

– Coentrão har en ankelskade fra før. Pepe har vondt i en setemuskel, og Ronaldo har problemer med venstre fot, sier portugisernes pressesjef Onofre Costa til avisen.

Les også: Costa må vente på Spania-debuten.

Ifølge portugisiske journalister på stedet skal ikke Pepes og Ronaldos skader sette Sverige-kampen i fare. Mer usikkerhet er det rundt venstreback Coentrão.

Ronaldo var i det minste frisk og rask i helgen. Han scoret hattrick da Real Sociedad ble slått 5-1 i den spanske serien.

Portugal tar imot Sverige i Lisboa fredag. Fire dager senere møtes lagene i Solna utenfor Stockholm.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus