Meny

Costa må vente på Spania-debuten

Costa må vente på Spania-debuten

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En muskelskade gjør at Diego Costa likevel ikke kan få sine første landslagsminutter for Spania den kommende uken.

Den formsterke Atlético Madrid-spissen fikk en muskelrift i det høyre låret i 1-1-kampen mot Villarreal søndag. Dermed blir hans etterlengtede – og smått kontroversielle – debut for Spania satt på vent.

– Skaden vil hindre ham i å akseptere Vicente del Bosques innkalling til Spanias landslag for kampene mot Ekvatorial Guinea og Sør-Afrika, uttalte klubben.

Costa ble tidligere i år innvilget spansk statsborgerskap. Han har fra før to kamper for Brasil, men har fått tillatelse av FIFA til å skifte landslag.

Regjerende verdens- og europamester Spania er fra før klar for neste års VM i Brasil. Der håper Costa å være en del av laget. I nåværende tropp er han erstattet av Juventus-spissen Fernando Llorente.

Det er uklart hvor lenge Costa er satt ut av spill. Han har vist fin form med 13 scoringer på like mange ligakamper for Atlético i årets sesong.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus