Meny

Wenger: - Utrolig at vi tapte

Arsene Wenger syntes hans lag var uheldig som ikke fikk med seg poeng mot Manchester United. Foto: AP Photo/Jon Super.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til tross for deres «uheldige» 1-0-tap mot Manchester United, er Arsenal-manageren tilfreds med de store skrittene hans lag har tatt denne sesongen.

Arsenals tre siste kamper er beviset på London-klubbens store forbedring denne sesongen, ifølge Arsene Wenger.

«The Gunners» vant 2-0 over Liverpool på Emirates før de fulgte opp med 1-0-seier borte mot Borussia Dortmund i Champions League.

Selv om de måtte vike under Manchester United søndag, føler Wenger at hans lag nok en gang viste hvor langt de har kommet.

- Jeg føler at laget har vokst, at vi har gått et steg opp, og United-kampen styrket den troen, sier Wenger til Arsenals offisielle hjemmeside.

- La oss komme tilbake etter den internasjonale pausen og ha en positiv kamp mot Southampton på Emirates.

Les også: Liverpool-legende hyller Rooney.

Wenger var skuffet over å tape mot de regjerende seriemesterne. Nå håper franskmannen å se en reaksjon fra sitt lag etter å tapt en kamp han selv mener burde vært den første trepoengeren på Old Trafford siden 2006.

- Når vi fikk satt spillet vårt så dominerte vi kampen fullstendig. Det var uheldig at vi ikke klarte å score i andre omgang.

- Jeg håper at alle er fulle av raseri, generelt mot oss selv, fordi det er utrolig å tape en kamp på denne måten.

- Kanskje det er fordi vi ikke har vunnet der på en stund, vi var bare ikke oss selv i første omgang. I andre omgang så skulle vi kommet tilbake, vi var ærlig talt uheldige.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus