Meny

Liverpool-legende hyller Rooney

Wayne Rooney lovprises av Sky Sports-ekspert Jamie Carragher. Foto: Peter Powell (EPA)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Wayne Rooney har dratt Manchester United tilbake i tittelkampen på egenhånd, sier Jamie Carragher.

Wayne Rooney var banens beste i Manchester Uniteds 1-0-seier mot ligaleder Arsenal. Han assisterte Robin Van Persie, som scoret vinnermålet mot sin tidligere klubb på Old Trafford.

Rooneys corner i det 27. minutt ble headet kontant inn av Van Persie, en scoring som ga David Moyes en viktig seier ettersom luken opp til Arsenal nå bare er på fem poeng.

Sky Sports-ekspert Jamie Carragher mener Rooney er årsaken til at United fortsatt har sjansen til å forsvare tittelen.

Rooney er grunnen til at de bare er fem poeng bak denne sesongen, United har vært svake, sier Sky Sports-eksperten.

Les også: Wenger: - Utrolig at vi tapte.

Vi har ikke sett gode, gamle United, det er mange spillere som ikke har prestert. Han er den ene som har dratt United opp, praktisk talt på egen hånd til tider.

Arbeidskraften til Rooney var imponerende, England-spissen fungerte som en katalysator for et fintspillende United-lag. Carragher var imponert over utholdenheten hans.

Du ser på de tekniske spillerne blant motstanderene, Özil og Ramsey, men Rooney har den styrken og utholdenheten, han er en typisk Premier League-spiller. Det er grunnen til at han er en av de beste spillerne i ligaen vår og hos Manchester United.

Vi har snakket mye denne sesongen om partnerskap og de beste spissene, men jeg tror United har noen av de beste spissene i europeisk fotball, og Rooney er der oppe blant de beste.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus