Meny

Messi ute i opptil to måneder

UTE LENGE: Lionel Messi måtte byttes ut med en lårskade søndag. Foto: Reuters / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Resultatene av undersøkelser viser en avrevet muskel.

Messi pådro seg skaden i søndagens seriekamp mot Betis og han måtte forlate banen etter bare 22 minutters spill. Han signaliserte bytte etter å ha gått over ende da han skulle sette fart med ballen, og ble erstattet av Andrés Iniesta.

Barcelona meldte på Twitter at Messi har pådratt seg en hamstringskade og skulle gjennom grundige tester mandag.

Testresultatene er nå klare og de viser en avrevet muskel på baksiden av venstre lår.

Les også: Messi ut med skade

Det er fjerde gang i karrieren at Messi tvinges til et lengre skadeavbrekk. Det er tredje gangen bare denne høsten han er ute. I august var han borte i et par uker på grunn av en lyskeproblem. Han var dessuten ute en måneds tid i september-oktober på grunn av en lårstrekk.

Derfor har Barcelona-stjernen hatt en relativt dårlig start på sesongen og scoret bare åtte mål så langt. Det er halvparten av hva Real Madrids stjerne, Cristiano Ronaldo, står bokført med.

Messi går glipp av en rekke serie- og mesterligakamper framover. De nærmeste kampene er Argentinas landskamper mot Ecuador (15/11) og Bosnia-Hercegovina (18/11).

Barcelona vant 4-1 over Betis og topper spansk 1. divisjon.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus