Meny

Deila spilte skuespill i pausen

HOLDT MASKA: Ronny Deila var innerst inne forbannet over en svak førsteomgang av Godset mot Haugesund, men spilte rolig og behersket overfor spilleren i pausen. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Innvendig var Godset-sjefen rasende over en svak førsteomgang, men overfor spillerne opptrådte han rolig og behersket.

Da Godset bare hadde 0-0 til pause mot Haugesund samtidig som Rosenborg ledet 2-0 over LSK på Åråsen, var gullet plassert i Trondheim. Godset-trener Ronny Deila var mildt sagt rasende over en dårlig førsteomgang mot årets bronsevinner i Tippeligaen og fryktet at seriemesterskapet ville glippe helt mot slutten av en lang sesong.

Les også: Godset lekte seg til første seriegull på 43 år

Men overfor spillerne i pausen opptrådte han rolig og behersket. Han ba spillerne bare kose seg de siste 45 minuttene av årets seriespill.

– Jeg visste RBK ledet. Jeg slo i stykker veggen i dusjen, så gikk jeg ut og smilte, sa Deila ifølge Nettavisen.

Deila innrømmet at han var misfornøyd med det som ble prestert før hvilen.

- Det var en del trebein i første omgang. Det virket som vi skulle være med inn i andre verdenskrig. Vi måtte samle oss litt, og le litt og ha mer fokus på det defensive etter pause, fortsatte treneren.

Strømsgodset var ikke til å kjenne igjen etter pause. Laget tok kommandoen direkte og fosset mot Haugesund-målet gang på gang. Kun syv minutter ut i omgangen roet Ola Kamara nervene til de vel 7.500 drammenseren på Marienlyst stadion.

Gullheltene ga seg ikke før det stod 4-0 på lystavla i Drammen og kunne feire sitt første seriegull siden 1970.

Les flere fotballnyheter her.

Se høydepunkter Strømsgodset-Haugesund 4-0 her:

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus