Viasat forlenget mesterliga-avtale

VIASAT FORLENGET: Viasat har kjøpt rettighetene til å vise Bayerns Bastian Schweinsteiger  i Champions League ut sesongen 2017/18. (Foto: NTB scanpix)
VIASAT FORLENGET: Viasat har kjøpt rettighetene til å vise Bayerns Bastian Schweinsteiger i Champions League ut sesongen 2017/18. (Foto: NTB scanpix)

Viasat har forlenget rettighetsavtalen sin for å sende mesterligaen i Norge, Sverige og Danmark fram til og med 2017/18-sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge en pressemelding inkluderer rettighetene fri-TV, betal-TV, mobile enheter og internett.

– Vi er glade for at vi kan fortsette vårt lange samarbeid med UEFA og TEAM Marketing frem til våren 2018. Dette betyr at Viasat vil ha de komplette rettighetene sammenhengende i 26 år, noe som er unikt i UEFA Champions League-historien, sier sportsjef i Viasat, Stian Kleppo

Rettighetene gjelder også for den årlige supercupen, som spilles mellom vinneren av mesterligaen og europaligaen.

Prisen på rettighetene til Champions League-fotballen har vært eventyrlig for UEFA men tyngre å svelge for tv-kanalene.. For ti år siden måtte MTG betale rundt 350 millioner kroner for rettighetspakken. Denne gangen var det ventet at prisen vil ligge på rundt 1,6 milliarder kroner, skriver Kampanje.

Les flere fotballnyheter her.

Personvernpolicy