Agger benekter Liverpool-exit på Twitter

BENEKTER EXIT: Daniel Agger rykket ut på Twitter og avviste alle spekulasjoner om at han er på vei bort fra Liverpool. (Foto: NTB scanpix).
BENEKTER EXIT: Daniel Agger rykket ut på Twitter og avviste alle spekulasjoner om at han er på vei bort fra Liverpool. (Foto: NTB scanpix).

Dansken ba folk om å slutte og skrive at han vil forlate Merseyside-giganten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har den siste tiden versert diverse rykter om at Liverpools danske midtstopper Daniel Agger ønsker seg vekk fra Anfield.

Men tirsdag tok hovedpersonen bladet fra munnen og la ut følgende melding på Twitter;

- Vær så snill og stopp all tvitringen om at jeg skal forlate Liverpool. Jeg skal ingen steder. Jeg er tilbake på laget snart:) Y.N.W.A.

Årsaken til spekulasjonene om en mulig exit fra Liverpool kom etter uttalelser om at han ville vekk dersom han ikke fikk tillit av manager Brendan Rodgers.

– Hvis jeg ikke får spille fordi manageren mener jeg ikke er god nok, så kan det få meg til å dra fra Liverpool, sa Agger.

Daniel Agger har så langt denne sesongen kun startet fire kamper og fått 23 minutter som innbytter. Etter at Rodgers åpnet for tre mann bak har han foretrukket Kolo Toure, Martin Skrtl og Mamadou Sakh.

I sommer gikk det rykter om at 28-åringen var ønsket av Barcelona.

Les også: Agent bekrefter Agger-bud fra Barca

Les flere fotballnyheter her.

Personvernpolicy