Klubben går mot sin svakeste sesong siden 1979:

Brann-spillere med høye bonuser

HØY BONUS: Branns Amin askar og Erik Huseklepp ligger ann til å få 225.000 kroner hver i bonus etter endt sesong. Foto. NTB scanpix
HØY BONUS: Branns Amin askar og Erik Huseklepp ligger ann til å få 225.000 kroner hver i bonus etter endt sesong. Foto. NTB scanpix

Tross svak sesong får «tjuaguttene» gode penger etter endt sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til tross for det som best kan beskrives som en medioker sesong, så kan Brann-spillerne likevel sikre seg en pen bonus dersom de tar minst fire poeng på de to siste kampene i årets Eliteserie.

TV 2 Sporten skriver at dersom klubben når 40 poeng er spillerne lovet en belønning hvor de blir betalt for hver kamp de har startet.

De vil da få 20.000 kroner for hver seier og 5.000 kroner for hvert uavgjortresultat.

Avtalen kom i stand etter at spillerne i flere år har hatt svært høye lønninger. Klubb og eiere ble derfor enige om en avtale der en større del av lønnen til spilleren skulle være bonusrelatert.

Sportssjef i Bergensavisen, Tormod Bergersen, mener 40 poengsgrensen er satt altfor lavt.

– Den bonusen er satt for lavt. Og det vet både lederne og spillerne. Men den har de gitt signaler om at de skal øke, sier han.

Ifølge TV 2 Sporten er det Amin Askar, Erik Huseklepp og Martin Pusic som ligger an til å få de høyeste bonusutbetalingene. Totalt kan de få 225.000 kroner hver etter endte sesong.

Publikum flykter stadion, poengene uteblir og Brann har ikke hatt en svakere sesong poengmessig sett siden 1979.

Bergersen mener Skarsfjord nå må forlate stillingen som Brann-trener, en stilling som ble forlenget i august til store protester fra flere Brann-supportere.

Les også: Brann-fansen raser etter Skarsfjord-kontrakt

– Flesteparten av de sistnevnte er rett og slett «møkklei» både treneren og det laget hans har levert. Selv om Branns problemer er langt større enn bare Skarsfjord er det han som er bildet utad på problemene. Skal entusiasmen få seg et løft, må han bort, skriver han i dagens BA.

Personvernpolicy