Erik Loe lansert som kandidat for presidentvervet i NFF

NY PRESIDENT I NFF?: Erik Loe er lansert som motkandidat til presidentskapet i Norges fotballforbund. (Foto: NTB scanpix)
NY PRESIDENT I NFF?: Erik Loe er lansert som motkandidat til presidentskapet i Norges fotballforbund. (Foto: NTB scanpix)

Styremedlem i Breddefotballforeningen ønsker en utfordrer til nåværende overhode, Yngve Hallén. Erik Loe kan være svaret.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sten Stolpe, styremedlem i Norsk Breddefotballforening, synes det var for ille at nåværende NFF-president Yngve Hallén står uten motkandidater til presidentvalget i Norges Fotballforbund neste vår.

Derfor kontaktet han valgkomiteen i forbundet og lanserte Erik Loe som utfordrer til dagens omstridte president.

– Erik Loe er en utrolig dyktig fotballeder. Han har bra personlighet og tenker på å samle Fotball-Norge slik det en gang var. Vi må bli en familie igjen, og ikke dra i alle retninger, sier Sten Stolpe til TV 2 Sporten.

Stolpe understreker at han sendte inn forslaget på vegne av egen klubb, Eidskog Fotball, men mener han også har resten av styret i interesseorganisasjonen bak seg.

Selv vil ikke Loe avvise et kandidatur til vervet.

- Jeg er glad for å bli nevnt. Det er hyggelig etter alt som skjedde for to år siden, sier den tidligere visepresidenten og styreleder i Stabæk til kanalen.

For to år siden trakk Loe seg fra vervet i Stabæk og ga samtidig beskjed om at han ikke ville stille som motkandidat til Yngve Hallén i presidentkampen våren 2012. Årsaken var at påtalenemnda i NFF hadde anmeldte blant annet Stabæk og Loe i den mye omtalte overgangssaken.

Saken mot Loe ble senere henlagt etter bevisets stilling. I ettertid har også NFF trukket alle anmeldelser i overgangssaken.

Gunn Heidi Henriksen, leder i Norsk Breddefotballforening, sier til TV 2 Sporten at foreningen har fått flere innspill fra klubbene om at noe bør skje samt at de ønsker en endring på presidentsiden i Norges fotballforbund.

Les flere fotballnyheter her.

Personvernpolicy