Bale ser lyset i tunnelen

Gareth Bale var utslagsgivende, og skaffet straffe mot Malaga, som Cristiano Ronaldo scoret på. Foto: EPA/JUANJO MARTIN.
Gareth Bale var utslagsgivende, og skaffet straffe mot Malaga, som Cristiano Ronaldo scoret på. Foto: EPA/JUANJO MARTIN.

Gareth Bale, verdens dyreste fotballspiller, var tilbake på banen da Real Madrid slo Málaga lørdag. Nå håper han å få sving på karrieren igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var bare 13 minutter igjen av kampen da Bale kom inn, men waliseren rakk å markere seg. På overtid ble han felt av Weligton, og Cristiano Ronaldo satte inn straffesparket til 2-0.

Bales seks første uker som Real-spiller har vært hemmet av muskelskader som har begrenset ham til fire kamper. Etter kampen tilbakeviste han påstander i spanske aviser om at han er rammet av en skiveutglidning.

– Det var bare en liten overbelastning i låret som ble voldsomt overdrevet. Det var en liten skade, og nå er jeg tilbake, sa han til Real Madrid TV.

– Jeg fikk ikke spilt, trent eller løpt så mye i sesongoppkjøringen, og da blir man sårbar for små skader. Jeg må ta ett steg av gangen og bygge meg opp.

Real Madrids seier lørdag, samtidig som tetduoen Barcelona og Atlético Madrid avga poeng, var en perfekt opptakt til en viktig uke. Laget møter Juventus i mesterligaen onsdag og gjester Barcelona i «El Clásico» til helgen. Bale håper endelig å bidra for fullt.

– Nå må jeg presentere meg og forberede meg til det jeg skal gjøre resten av sesongen, sa han.

– Det var enormt viktig å vinne i dag. Vi spilte godt gjennom hele kampen, og nå gleder vi oss til de to neste.

Personvernpolicy