Agüero ordnet Citys første borteseier

Sergio Agüero(i midten) scoret to mål i Manchester Citys 3-1-seier over West Ham. Foto: EPA/ANDY RAIN.

Manchester City sto uten seier på fremmed gress denne sesongen. Det gjorde Sergio Agüero noe med da West Ham ble slått 3-1 lørdag.

Argentineren sendte blåtrøyene opp i både 1-0 og 2-0 på Boleyn Ground i London. I tillegg serverte han David Silva en flott pasning før 3-1-målet i sluttminuttene.

Dermed kunne City-manager Manuel Pellegrini smile fornøyd for sin første borteseier i Premier League. Før lørdagens oppgjør hadde Manchester-laget kun tatt ett fattig poeng på sine tre første bortekamper.

West Ham knuste Tottenham 3-0 i forrige runde. London-klubben lot seg ikke knekke av målene til Agüero. Ricardo Vaz Te reduserte til 1-2 med et vakkert saksespark etter en snau time.

Det var en sjanserik kamp der begge lag fort kunne scoret flere mål. Agüero scoret det første målet etter 16 minutter, mens han doblet City-ledelsen med et hodestøt kort tid ut i annen omgang.

Manchester City bykset opp til fjerdeplassen på tabellen. Laget er tre poeng bak serieleder Arsenal etter åtte seriekamper.