Southampton stjal poeng fra United

Her har Dejan Lovren nettopp satt inn målet eller assisten, som skulle bety ett poeng for Southampton. Foto: AP Photo/Jon Super.

Problemene fortsetter for David Moyes og Manchester United. Lørdag slapp laget inn et sent mål da Southampton klarte 1-1 på Old Trafford.

En scoring etter 89 minutter av Dejan Lovren sikret ett poeng til Southampton i bortekampen mot Manchester United på Old Trafford lørdag.

United hadde ledet 1-0 siden det 26. minutt da Robin van Persie scoret, men et blekt hjemmelag klarte ikke å beholde ledelsen helt inn.

Moyes' menn hadde flest sjanser, men Southampton-spillerne hadde ballen mye og var flinke til å fylle opp offensivt.

– Trodde vi kunne vinne

Poengdeling var langt fra ufortjent, og kampen ble et nytt bevis på at den regjerende seriemesteren er langt unna toppformen.

– Vi hadde sjanser til å gå opp til 2-0. De hadde vært farlige, men jeg trodde vi skulle holde helt inn. Nå vi ikke forsvarer oss skikkelig på en corner er det alltid en sjanse for å slippe inn, sa United-manager Moyes til BBC like etter kampen.

Southampton-manager Mauricio Pochettino hadde mye mer grunn til å smile.

– Det er ikke lett å komme til Old Trafford og få et godt resultat, men vi var sikre på at vi kunne vinne kampen, sa han.

Det var bortelaget som åpnet kampen best. Southampton var aggressive fra start, og United virket usikre. Det var langt mellom sjansene innledningsvis, men etter hvert begynte hjemmelaget å komme fram på banen.

Etter 26 minutter kom gjennombruddet.

Kranglet inn ballen

Adnan Januzaj, som skrev under en ny femårskontrakt med United tidligere lørdag, spilte en glimrende stikker til Wayne Rooney. Hans forsøk ble blokkert av Artur Boruc i målet, men van Persie fulgte opp med å sette returen i mål.

Like etter var Rooney nær ved å doble ledelsen, men kanonskuddet hans traff tverrliggeren.

Etter pause ble United mer og mer defensive, og mot slutten var hjemmelaget under kraftig press fra Southampton.

Minuttet før full tid kranglet Lovren inn en corner til hjemmefansens store fortvilelse.

I overtiden klarte ingen å score seiersmålet, og lagene måtte nøye seg med poengdeling. Etter åtte serierunder er United dermed åtte poeng bak serieleder Arsenal.