«The Terminator»: - Ronaldo har noen fantastiske magemuskler

SIXPACK: Schwarzenegger (høyre) beundrer Ronaldos vaskebrett. Foto: Manuel Bruque (EPA) /Rob Griffith (AP Photo) - Montasje: ABC Nyheter
SIXPACK: Schwarzenegger (høyre) beundrer Ronaldos vaskebrett. Foto: Manuel Bruque (EPA) /Rob Griffith (AP Photo) - Montasje: ABC Nyheter

Arnold Schwarzenegger lar seg fascinere av portugiserens fysikk - men tror ikke han er interessert i å begynne å konkurrere i kroppsbygning.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Schwarzenegger har kanskje byttet ut bodybuilding med politikk, men fascinasjonen for menneskekroppen ser han ikke ut til å ha mistet.

I helgen ble Arnold Classic - en profesjonell kroppsbyggingkonkurranse - arrangert i Madrid, og den tidligere skuespilleren brukte anledningen til å skryte av en av hovedstadens best trente menn.

– Ronaldo har en utrolig fysikk. Han har noen fantastiske magemuskler - han ser fantastisk ut. Han ser ut til å være i toppform, så det er klart at han er en stor fotballspiller, sa Schwarzenegger til den spanske radiostasjonen COPE.

På spørsmål om Real Madrid-stjernen hadde det som skulle til for å konkurrere i Mr Olympia, en av de mest prestisjetunge kroppsbyggingkonkurransene i verden, var dog den tidligere guvernøren i California ikke like sikker.

– Jeg tror ikke han ville ha vært interessert i å delta.

– Han er interessert i å bli den beste fotballspilleren i verden. Jeg var interessert i å vinne Mr Olympia. Det er to helt forskjellige idretter, men det er klart at han er i super form, avsluttet Schwarzenegger.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus