Bendtner etter unødvendig gult kort: - Hæ? Er jeg suspendert?

MEDIEVANT: Det er ikke første gang Nicklas Bendtner tiltrekker seg oppmerksomhet for annet enn prestasjonene sine. Foto: AP Photo/Polfoto/Lars Poulsen.
MEDIEVANT: Det er ikke første gang Nicklas Bendtner tiltrekker seg oppmerksomhet for annet enn prestasjonene sine. Foto: AP Photo/Polfoto/Lars Poulsen.

– Selvsagt slo jeg til ham, spøker danskenes kaptein etter at det ble klart at spissen må stå over kampen mot Malta med karantene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nicklas Bendtner begynte VM-kvalifiseringen med karantene for å ha dratt ned shortsen og vist frem sin Paddy Power-bokser. Nå må Arsenal-spissen også avslutte kvalifiseringen på sidelinjen etter å ha tatt av seg trøya etter scoring mot Italia.

Så glad ble Bendtner for å score to mål mot Italia at han i lykkerus dro av seg drakta. Det likte dommeren dårlig, noe som resulterte i gult kort og suspensjon.

Dermed går 25-åringen glipp av lagets siste kamp mot Malta på tirsdag.

Les også: Olsen kan få fortsette som Danmark-sjef

– Det var godt å se

Ikke alle var like imponert over Bendtners unødvendige gule kort, men selv var ikke spilleren engang klar over at han er utestengt.

– Har jeg karantene? Nei, det var jeg ikke klar over, sier han til danske Ekstra Bladet.

Lagkameratene skulle helst sett at Bendtner ble med til Malta, men ingen av kompisene følte for å være kritiske til spissens oppførsel.

– Selvsagt slo jeg til ham, sa kaptein Daniel Agger spøkefullt.

– Jeg synes det var godt å se - jeg også ville ta av meg trøya, var William Kvists respons.

Saken fortsetter under videovinduet

Se målene fra Danmark-Italia her:

Fire kilo overvektig

«Heldigvis» for Bendtner er kampen mot Malta så godt som betydningsløs.

2-2 mot Italia gjør nemlig at VM etter alle solemerker går uten Danmark, og resultatet mot den vesle øynasjonen vil derfor ikke ha all verdens betydning.

Danskenes sjef, Morten Olsen, vil uansett være glad for å se spydspissen sin nærme seg toppformen igjen etter en trøblete sommer. Den høyreiste spissen var lenge koblet vekk fra Arsenal, men Bendtner ble til slutt værende på Emirates Stadium da Arsène Wenger mislyktes i sitt forsøk på å hente Chelseas Demba Ba på siste dag av overgangsvinduet.

NY SJANSE: Bendtner har vært på banen to ganger for Arsenal så langt i år. Foto: AFP PHOTO/ IAN KINGTON.NY SJANSE: Bendtner har vært på banen to ganger for Arsenal så langt i år. Foto: AFP PHOTO/ IAN KINGTON.

25-åringen var svært nær en overgang til Crystal Palace - og det til tross for at han møtte opp på den medisinske testen på Selhurst Park med alt annet enn en gjennomtrent kropp.

Ifølge Goal var Bendtner hele fire kilo over kampvekta, noe som gjorde at Palace-sjefene raskt ga spissen ett åtte uker langt treningsprogram for å komme seg i form.

Til slutt ble overgangen altså ikke noe av, men det gjenstår å se hvor mye spilletid han vil få i Arsenal.

Wenger har nemlig ikke lagt skjul på at han ønsker seg en ny spiss i januarvinduet.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus