Juventus-sjef advarer:

- Ja, United bør frykte Pogba-reprise

JUVELER: Paul Pogba (venstre) var «the one that got away» for Manchester United. Nå ber fansen om at Adnan Januzaj ikke går i franksmannens fotspor. Foto: EPA/KERIM OKTEN/EPA/DI MARCO. Montasje: ABC Nyheter.
JUVELER: Paul Pogba (venstre) var «the one that got away» for Manchester United. Nå ber fansen om at Adnan Januzaj ikke går i franksmannens fotspor. Foto: EPA/KERIM OKTEN/EPA/DI MARCO. Montasje: ABC Nyheter.

«Beppe» Marotta kritiserer Manchester United for måten de har håndtert Adnan Januzajs kontraktssituasjon på.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Adnan Januzaj og Paul Pogba har mye til felles: begge er unge, begge er blant verdens mest lovende midtbanespillere, og begge fikk fotballutdannelsen sin i Manchester United.

På et viktig punkt er de dog forskjellige: sistnevnte er ikke lenger i klubben. Pogba gikk gratis til Juventus i fjor sommer og har siden vist en hel fotballverden hvilket talent rødtrøyene gikk glipp av.

Nå spekuleres det i om det samme kan skje med Januzaj.

– Det er vanskelig å forstå

United-spilleren har imponert stort i inneværende sesong, men allerede til sommeren løper kontrakten hans ut. United skal allerede være villige til å tilby 18-åringen en lengre og bedre kontrakt, men ryktebørsen skal ha det til at Januzaj fort kan bli snappet opp av en europeisk storklubb.

Saken fortsetter under bildetI SØKELYSET: Adnan Januzaj scoret begge Uniteds mål mot Sunderland tidligere denne måneden i det som var hans første kamp fra start. Foto: AFP PHOTO/IAN MACNICOL.I SØKELYSET: Adnan Januzaj scoret begge Uniteds mål mot Sunderland tidligere denne måneden i det som var hans første kamp fra start. Foto: AFP PHOTO/IAN MACNICOL.

Det bør de også frykte, skal man tro Juventus-direktør Giuseppe «Beppe» Marotta.

– Ja, de gjør rett i å frykte en reprise av det som skjedde med Pogba, sier han til Tuttosport, ifølge Inside Football.

– Det er vanskelig å forstå hvordan de har havnet i denne situasjonen. Kontrakten løper ut om åtte måneder, men han har fortsatt ikke blitt tilbudt en forlengelse. Januzaj er et stort talent og har store egenskaper.

Les også: Wilshere slår tilbake etter Januzaj-stormen

Lønnsøkning på 2900 prosent

Ifølge spillerens agent er det trenerbyttet i Manchester United som har gjort at Januzajs kontrakt nærmest har blitt «glemt».

– Samtalene stoppet på grunn av Alex Fergusons avgang. Vi får se hvordan det går. Jeg kan ikke si hvilke lag som er interesserte i ham, men jeg kan fortelle at mange europeiske klubber vil ha ham, sier Dirk de Vriese til det belgiske nettstedet Voetbal News.

I et forsøk på å overbevise unggutten om at United er det rette laget for ham, skal klubben være klar til å tilby den belgiskfødte midtbanespilleren en ukelønn på cirka 580 000 kroner.

Det vil i ifølge The Sun i så fall bety en lønnsøkning på smått utrolige 2900 prosent.

Mislykkes klubben i å beholde stortalentet, skal han etter sigende kunne velge og vrake mellom noen av verdens største fotballklubber.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus