Høgmo taus om kontroversen

UROLIG: Per-Mathias Høgmos første samling med landslaget har vært preget av urolig sjø. (Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix)
UROLIG: Per-Mathias Høgmos første samling med landslaget har vært preget av urolig sjø. (Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix)

Per-Mathias Høgmo ville på torsdagens pressemøte i Maribor ikke si stort om kontroversene som har dukket opp i kjølvannet av Egil Olsens avgang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Nå har vi fokus på denne kampen. Det eneste jeg har lyst til å si i den saken er at jeg hadde en veldig god og fin samtale med Egil som var viktig for meg. Nå er alt fokus på trening og kamp for å gjøre en god figur, sa Høgmo.

Artikkelen fortsetter under videovinduet

Les også: NFF-styret uenige i Drillo-sparkingen

Han ble konfrontert med at flere i NFF-styret ikke føler seg komfortable med at det ble lagt press på Drillo for å få ham til å fratre umiddelbart slik at Høgmo kunne overta.

– Det kan jeg ikke uttale meg om. Jeg sitter ikke i styret.

Landslagskaptein Brede Hangeland avviste også å uttale seg om saken og sa at han i oppkjøringen til Slovenia-kampen ikke har brukt «en kalori» på det.

Les også: Tettey én av flere usikre til Slovenia-kampen

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus