NFF-styret uenige i Drillo-sparkingen

UENIGHET OM SANNHETEN: Innad i NFF er det nå misnøye med at Egil «Drillo» Olsen ble fjernet som landslagssjef. Her fra pressekonferansen av avskjedigelsen til Egil Drillo Olsen. (Foto: NTB scanpix)
UENIGHET OM SANNHETEN: Innad i NFF er det nå misnøye med at Egil «Drillo» Olsen ble fjernet som landslagssjef. Her fra pressekonferansen av avskjedigelsen til Egil Drillo Olsen. (Foto: NTB scanpix)

En kilde i fotballforbundet sier til TV 2 at forbundsstyret er oppgitt over valget om å fjerne Egil Olsen som landslagssjef.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Per-Mathias Høgmo ble presentert som ny landslagssjef, ga NFF inntrykk av at Drillo var komfortabel med å gi seg. Senere er det kommet fram at trenerlegenden skal ha blitt knust over vrakingen, og kona Sigrun Vedelden har vært rasende på fotballforbundet.

Bakgrunn: Drillo fikk sparken av NFF

Ifølge TV 2 er hun ikke den eneste som reagerer på beslutningen. Fotballpresident Yngve Halléns press for å få Drillo ut skal ha opprørt flere i forbundsstyret.

Under styremøtet som ble holdt samme dag som Drillo fikk beskjeden, var det enighet om at treneren selv måtte ønske å fratre stillingen dersom Høgmo skulle ansettes umiddelbart.

– Det er blitt kjørt et løp som ikke er i samsvar med forbundsstyrets forutsetning. Det var ikke aktuelt fra forbundsstyrets side å fjerne Drillo med mindre han ønsker å gi seg selv, sier en NFF-kilde til TV 2.

Les også: Kona eksploderte da Drillo fikk sparken

Yngve Hallén avviser at han og generalsekretær Kjetil Siem handlet utover forbundsstyrets forutsetning. – Det stemmer ikke. Da må du ha dårlige kilder, sier han til kanalen.

– Vi var alle (på styremøtet) enig om hvordan vi skulle gå fram, sier han videre.

– Overrasket over tidspunktet

Les flere fotballnyheter her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus