Molde endret fødselsdato på spiller

ENDRET DATO PÅ SPILLER: Aliou Coly fikk plutselig endret sin fødeslsdato fra 14. september 1990 til 10. desmber 1992. (Foto: Skjermdump med tillatelse fra amta.no)
ENDRET DATO PÅ SPILLER: Aliou Coly fikk plutselig endret sin fødeslsdato fra 14. september 1990 til 10. desmber 1992. (Foto: Skjermdump med tillatelse fra amta.no)

Drøbak Frogn fikk tips om at MFK 2 brukte for mange overårige spillere i kamp. Like etter endret MFK fødselsdatoen for en av klubbens spillere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det kan «brygge opp til krig» i Oddsenligaens avdeling 1 etter Drøbak Frogn (DFI) fikk tips om at Moldes andrelag benyttet seg av for mange overårige spillere i kampen mandag kveld, skriver amta.no på sine sider.

DFI krysset av i dommerkortet for at de kom til å legge inn protest da det viste seg at MFK brukte fire mot maks tre spillere over 22 år i kampen MFK til slutt vant 4-1.

Men tirsdag hadde romsdalingene plutselig endret en av de aktuelle spillernes fødselsdato på klubbens hjemmesider.

Før kampen sto Aliou Coly med fødselsdato 14. september 1990 - etter protestkungjøringen ble datoen hans plutselig endret til 10. desember 1992.

Are Lervik i Molde FK har ingen forklaring på hvorfor Coly sto oppført med fødselsdatoen 14.09. 1990 på Molde FKs nettsider mandag.

- Da vi fant ut at dette var feil fødselsdato og år, endret vi det til den datoen som står i passet, sier Lervik til amta.no.

Ifølge lokalavisen står Coly oppført både i FIFAs register og på Wikipedia med fødselsår 1990.

Resultatet i kampen vil ikke påvirke DFIs tabellposisjon nevneverdig, men MFK 2 trenger sårt poengene for ikke å rykke ned til tredje divisjon.

Amta.no skriver på sine sider at flere lag i avdelingen kommer til å forfølge saken.

Les flere fotballsaker her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus