Ulvestad selges i januar?

KAN BLI SOLGT: Aalesunds Fredrik Ulvestad, som her setter inn en straffe på mot Odd på Color Line stadion, kan bli solgt i januar. Flre klubber, deriblant RBK og Molde, viser interesse for den lovende 20-åringen. (Foto: NTB scanpix)
KAN BLI SOLGT: Aalesunds Fredrik Ulvestad, som her setter inn en straffe på mot Odd på Color Line stadion, kan bli solgt i januar. Flre klubber, deriblant RBK og Molde, viser interesse for den lovende 20-åringen. (Foto: NTB scanpix)

AaFK-juvelen ønsker seg utenlands og en kontraktsforlengelse er lite aktuelt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

20-åringen har til tider vært strålende for de oransje denne sesongen og mener selv han er klar til å ta nye steg i karrieren.

– Jeg har en drøm om å spille i utlandet, men det er ikke noe jeg går rundt og tenker på hele tiden, sier 21-åringen til Sunnmørsposten.

Klubbdirektør Henrik Hoff sier AaFK kan komme til å selge når overgangsvinduet åpner i januar igjen. Mye av årsaken er at Ulvestad og agent Jim Solbakken ikke har ønsket å gå i dialog om en forlengelse av hans nåværende kontrakt som strekker seg ut neste sesong. Dersom Alesund ikke selger i januar kan klubben sitte igjen med nærmest ingenting i overgangspenger.

Jim Solbakken sier de nå jobber aktivt for å finne riktig klubb for unggutten.

– Fredrik er en fotballspiller som har satt mål av seg om å komme seg ut av landet, det er hans store drøm. Nå skal vi bruke de neste månedene på å sondere terrenget, for å se om vi finner et godt alternativ for han, sier agenten til avisen.

Sunnmørsposten hevder de vet at både Rosenborg og Molde er interessert i å sikre seg Ulvestads underskrift, men at de vil få konkurranse fra europeiske klubber. Flere skal ha fulgt Ulvestad i lang tid, både på klubb- og landslag.

Les flere fotballnyheter her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus