Fortsatt usikkerhet rundt Hangeland

USIKKER: Brede Hangeland vet ikke om han rekker landskampen mot Slovenia. (FOTO: AFP Photo/NTB Scanpix)
USIKKER: Brede Hangeland vet ikke om han rekker landskampen mot Slovenia. (FOTO: AFP Photo/NTB Scanpix)

Brede Hangeland skal til nye undersøkelser i Fulham tirsdag. Det ble altså ingen avklaring etter de undersøkelsene han gjorde unna i London mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den norske landslagskapteinen måtte forlate banen med skade lørdag i Fulhams kamp mot Stoke, og det er fortsatt usikkert om han kommer til å kunne slutte seg til landslagstroppen til Per-Mathias Høgmo.

De norske spillerne som er tatt ut til VM-kvalifiseringskampen borte mot Slovenia fredag, er samlet i Oslo, men foreløpig er ikke Hangeland blant dem.

Les også: Storflor innkalt til tjeneste

Landslagslege Tor Einar Andersen sier at det kommer til å bli klart i løpet av tirsdagen om Hangeland blir i stand til å spille mot Slovenia eller ikke. Den norske landslagslegen er i kontinuerlig kontakt med det medisinske støtteapparatet til Fulham, skriver Norges Fotballforbund i en pressemelding mandag kveld.

Les også: Høgmo skal gjøre Norge mer ballbesittende

Tirsdag til uken spiller Norge den siste kampen i Vm-kvalifiseringen. Da er Island motstander hjemme på Ullevaal stadion.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus