To plasser åpne for Høgmo

IKKE MED LIKEVEL: VIFs Christian Grindheim er ennå ikke kampklar og blir likevel ikke med landslaget. (Foto: NTB scanpix)).
IKKE MED LIKEVEL: VIFs Christian Grindheim er ennå ikke kampklar og blir likevel ikke med landslaget. (Foto: NTB scanpix)).

Vond muskulatur gjorde at Christian Grindheim ikke blir med på landslagssamlingen likevel. Per-Mathias Høgmo vil i løpet av kort tid hente inn en ny midtbanemann og kanskje en offensiv spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kabalen kan bli krevende for Norges nye landslagssjef.

Fredrik Semb Berge (midtstopper), Håvard Nordtveit (sentral midtbane) og Ørjan Nyland (keeper) meldte forfall søndag.

Les også: Fire nye spillere for Norge

Brede Hangeland måtte ut med skade i helgen, men slutter seg til landslaget mandag kveld eller tirsdag. Slovenia-kampen fredag kan komme for tidlig for kapteinen.

Inn er Sten Grytebust, Tore Reginiussen og Lars Christopher Vilsvik kommet. Også Grindheim ble kalt inn søndag kveld, men han er ikke kampklar.

Mandag ettermiddag varslet Høgmo at han vil hente inn en sentral midtbanespiller i løpet av dagen. Samtidig holdes den siste plassen åpen for en offensiv spiller, opplyste landslagssjefen.

Les flere fotballnyheter her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus