Zlatan kaller på Rooney

Zlatan Ibrahimovic har hatt stor suksess i PSG. Foto: NTB Scanpix / AFP Photo / Franck Fife
Zlatan Ibrahimovic har hatt stor suksess i PSG. Foto: NTB Scanpix / AFP Photo / Franck Fife

Zlatan Ibrahimovic oppfordrer Wayne Rooney om å gå til Paris St. Germain om han bestemmer seg for å forlate United.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De høytforbrukende Franske mesterne var i sommerens overgansvindu linket til United-spiss Wayne Rooney. Ibrahimovic, som anser seg selv som en stor Rooney-tilhenger ble dermed svært oppspilt.

– Dersom Rooney ønsker å bytte klubb neste sommer, eller i januar, vil jeg oppfordre han om å velge PSG, hevder Zlatan til The Sun ifølge Skysports.

Zlatan mener at Rooneys koblinger til andre klubber i sommer, var en indikator opå at stjernespissen ønsker en ny utfordring. "Ibra" understreker at ting ikke gått feilfritt for Manchester United denne sesongen. Ibrahimovic hevder at PSGs utviklingskurve er på et annet nivå.

– Den eneste veien denne klubben går er oppover.

Svensken, som har selvtilliten på plass tror han med Rooney som partner kunne etablert et "dødelig angrep" for laget fra den franske hovedstaden.

– Man kan jobbe med teknikk i fotball, men dette er ikke noe man kan lære. Enten har man det, eller så har man det ikke - og det er liten tvil om at Rooney er en spiller som har teknikken på plass, avsluttet Zlatan.

– Hvis han bestemte seg for å komme til PSG hadde han måttet venne seg til at Zlatan scorer bedre mål enn han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus