Molde skifter til kunstgress i 2014

Magne Hoseth og Molde skal spille på kunstgress i sine hjemmekamper fra neste sesong. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Magne Hoseth og Molde skal spille på kunstgress i sine hjemmekamper fra neste sesong. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Molde skal spille hjemmekampene sine på kunstgress fra neste sesong, skriver Romsdals Budstikke.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble klart på klubbens styremøte tidligere denne uken. Planen er at kunstgresset skal være klart til seriestart i 2014.

– Det ble gjort et prinsippvedtak om å bytte underlag så fort som mulig. Det betyr at vi spiller hjemmekampene på kunstgress i løpet av 2014, sier MFK-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Klubben må få plass en finansieringsplan, som skal legges fram for styret i løpet av noen uker før den endelige beslutningen skal tas.

Jacobsen sier det vil være en fordel for Molde å få kunstgress.

– For eliteserielaget handler dette om å sikre at vi kan spille kamper på et stabilt godt underlag. Nå er gressmatta på stadion flott, men vi trenger gode forhold også i mars, april, oktober og november. I tillegg er det en stor fordel at spillerne slipper å reise ut fra stadion i treningshverdagen, sier Molde-direktøren.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus