4,5 millioner billetter bestilt til fotball-VM i Brasil

4,5 millioner billetter er allerede solgt til det kommende fotballverdensmesterskapet. Foto: AFP PHOTO / YASUYOSHI CHIBA.
4,5 millioner billetter er allerede solgt til det kommende fotballverdensmesterskapet. Foto: AFP PHOTO / YASUYOSHI CHIBA.

Interessen for neste års fotball-VM i Brasil er enorm. En uke før salget av VM-billetter starter har arrangøren fått bestillinger på 4,5 millioner billetter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

77 prosent av bestillingene kommer fra folk i fotballgale Brasil, kunne Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) melde torsdag.

Det er også kommer 223.000 bestillinger fra Argentina og vel 175.000 bestillinger fra USA. Foreløpig er det ikke kjent hvor mange bestillinger europeiske fotballtilhengere har tegnet seg for.

Les også: Qatars fotball-VM kan bli flyttet til vinteren.

– Den store interessen understreker hvilken ekstremt interesse det er for fotball i Brasil. Aldri har det vært større interesse rundt et mesterskapet, men det er kanskje naturlig at brasilianerne gjerne vil se VM, for Brasil har jo vunnet fotball-VM fem ganger tidligere, sier Thierry Weil, markedsdirektøren i FIFA.

Mesterskapet går fra 12. juni til 13. juli neste år, og dersom etterspørselen er større enn antallet tilgjengelige billetter kommer det til å bli loddtrekning blant dem som har sendt inn bestillinger.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus