Solbakken følte seg snytt for straffe

Ståle Solbakken mente FC København ble snytt for straffe i mesterligakampen mot Real Madrid. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN.
Ståle Solbakken mente FC København ble snytt for straffe i mesterligakampen mot Real Madrid. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FCK kjempet lenge godt mot de spanske stjernene, men tapte til slutt 0-4 på Santiago Bernabéu.

Like før pause Nicolai Jørgensen var nær å score for danskene, men Reals Luka Modric reddet på streken med armen.

– Jeg var meget tilfreds med prestasjonen vår fram til deres 2-0-mål. Vi skapte tre sjanser i første omgang, og det ble svært avgjørende at det ikke ble dømt straffespark, sa Solbakken.

– Hvis det hadde blitt dømt, skulle det også ha blitt utdelt rødt kort for å frata oss en målsjanse, mente den norske treneren.

– Klandrer ikke dommeren

Solbakken ville likevel ikke kritisere dommeren for at han ikke så situasjonen.

– Jeg forstår at dommeren ikke ga straffen, for det gikk svært fort. Men det lignet et straffespark. Jeg vil ikke klandre dommeren, men det var et vendepunkt, sa han.

Real hadde tatt ledelsen ved Cristiano Ronaldo etter 21 minutter. I annen omgang tok hjemmelaget fullstendig kontroll på kampen.

Ronaldo satte inn sitt annet mål for kvelden etter 65 minutter, mens Angel Di Maria scoret to ganger i løpte av kampens siste 20 minutter.

– Etter deres 2-0-mål, ga vi dem de siste to scoringene. Det ødela for noe av den gode prestasjonen den første timen, sa Solbakken.

På rett vei

FCK ligger sist i gruppe B, med samme poengsum som treer Galatasaray, men er kun ett poeng bak Juventus på annenplass. Real Madrid topper med full pott etter to kamper.

– Vi har ett poeng mer enn vi hadde trodd på forhånd, sa Solbakken.

Til tross for tapet, roste han spillerne sine etter kampen.

– Jeg er glad og stolt av spillerne mine i dag. Vi har nettopp skiftet trener og endret system, og vi har ikke hatt så mye tid på treningsfeltet. Vi er på rett vei, forklarte han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus