City ydmyket av mesterne

Manchester City hadde ikke mye å stille opp mot Bayern Munchen. Her feirer Thomas Muller 2-0-målet sitt. Foto: EPA/ANDREAS GEBERT.

Manchester Citys mesterligamareritt fortsatte da regjerende mester Bayern München til tider herjet og vant med 3-1 på bortebane.

Tyskerne fikk en pangstart i Manchester. Før det var gått fem minutter hadde Franck Ribéry banket inn 1-0 bak Joe Hart med et hardt og lavt skudd nede ved stolperoten.

Manuel Pellegrinis gutter var uvanlig tamme framover. Dessuten ga de gjestene mange muligheter på kjappe kontringer.

Elleve minutter etter hvilen økte Thomas Müller til 2-0 da han løp ifra hele City-forsvaret. Det var det 300. bortemålet Bayern har gjort i europacupene. Fire minutter senere gjorde Arjen Robben 3-0 ved å sette inn ballen via Hart med et høyrebeinsskudd.

Mer sting

Så kom Pellegrinis spanske angripere i David Silva og Alvaro Negredo inn på banen. Negredo reduserte med hjemmelagets giftigste angrep i kampen. Han gjorde en flott enkeltmannsprestasjon da han skrudde ballen forbi Manuel Neuer i det 80. minuttet.

Det ble litt mer sting over hjemmelaget etter målet, og det var også nær 2-3. Fem minutter før slutt felte Jerome Boateng som bakerste mann Yaya Touré og ble utvist. Frisparket banket David Silva i tverrliggeren. Men ett minutt igjen på kampuret hadde Negredo en heading som strøk like utenfor.

CSKAs første

CSKA tok sine tre første poeng etter 3-2 over Viktoria Plzen. Det er trolig disse lagene som må kjempe om tredjeplassen i gruppe D.

Det var de tsjekkiske gjestene som tok ledelsen 1-0 ved Frantisek Rajtoral allerede etter fire minutter.

Mål fra Zoran Tosic og Keisuke Honda med ti minutter imellom gjorde at hjemmelaget kunne roe nervene foran annen omgang. Etter hvilen var Plzens Radim Reznik uheldig og satte ballen i eget mål. Marek Bakos reduserte i det siste spilleminuttet i St. Petersburg.

CSKAs hjemmebane i Moskva har ikke tålt regnet i det siste. Derfor måtte kampen spilles på Zenits hjemmebane.