Følg gruppespillet i Champions League her

Sergio Aguero og David Silva vil nok bli viktige for City da de tar imot regjerende europamestre Bayern Munchen. Foto: AP Photo/Clint Hughes.
Sergio Aguero og David Silva vil nok bli viktige for City da de tar imot regjerende europamestre Bayern Munchen. Foto: AP Photo/Clint Hughes.

Man City blir knust på hjemmbane av Bayern Munchen, imens Taison har balansert regnskapet mot Man United.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Følg Man City - Bayern Munchen direkte.

Den europeiske tittelinnehaveren, Bayern Munchen, gjester Etihad Stadium i kveld. Pep Guardiolas menn har vunnet de siste seks kampene de har spilt i Champions League. I løpet av disse kampene har de scoret 16 mål og kun sluppet inn ett.

Bayern slo CSKA Moskva 3-0 i deres åpningskamp i gruppespillet, imens City åpnet med seier mot Viktoria Plzen med samme resultat.

I den kampen scoret Sergio Aguero ett av målene. Den lille argentineren har vært ute med skade i det siste, men er nå tilbake for de lyseblå. Det samme er playmakeren David Silva, og de to nøkkelspillerne kan bli svært viktig for det som kan ansees som Manuel Pellegrinis største test hittil som City-manager.

Bayern topper Bundesligaen med syv strake seire, men likevel har Guardiola, som vant Champions League i 2009 og 2011 med Barcelona, fått kritikk for hvordan laget hans har spilt.

Guardiola har sagt i sitt forsvar at han har blitt hemmet av skader på midtbanen, og at han dermed har blitt nødt til å bruke en av verdens beste backer, Philipp Lahm, som midtbanespiller.

Den tidligere Barcelona-treneren ble linket til City i sommer før han tok over Munchen. Han kjenner Pellegrini godt etter å ha møtt han flere ganger da chileneren var manager i Villareal, Real Madrid og Malaga.

De to lagene var også i samme gruppe i 2010/2011. Da endte begge kampene med 2-0-seier til hjemmelaget. Mario Gomez scoret målene på Allianz Arena, imens David Silva og Yaya Toure ga City seieren på Etihad.

Følg Shakhtar Donetsk - Man United direkte.

David Moyes håper nok at hans Manchester United kan børste av seg deres verste start siden 1989, da de drar på en tøff reise til Øst-Europa.

Shakthar Donetsk har heller ikke prestert slik som forventet i deres hjemliga. De ligger på tredjeplass, seks poeng bak Metalist Kharkiv som topper tabellen.

Begge lag har begynt gruppespillet med en seier i deres åpningskamper, med andre ord vil vinneren av oppgjøret på Donbass Arena ta kontrollen i Gruppe A.

De to lagene har aldri møtes før, men Shakthar har en god statistikk på deres hjembane mot engelske lag. Tre av tre oppgjør har endt med seier til ukrainerne.

United, på sin side, har også gode minner fra tidligere møter med ukrainske motstandere. Fire kamper har resultert i tre seire og én uavgjort.

Følg Real Madrid - FC København direkte.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus