Ronaldo rakk å få drakt og nummer i Arsenal

En fersk dokumentar avslører at Cristiano Ronaldo var svært nær en Arsenal-overgang. Foto: AFP PHOTO/ DANI POZO.
En fersk dokumentar avslører at Cristiano Ronaldo var svært nær en Arsenal-overgang. Foto: AFP PHOTO/ DANI POZO.

I en fersk dokumentar forteller Arsenal-manager Arsène Wenger om hvor nær Cristiano Ronaldo var en overgang til London-klubben som 18-åring.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er en kjent sak at Ronaldo valgte Alex Ferguson og Manchester United sommeren 2003. Tidligere samme år hadde den nåværende Real Madrid-stjernen vært på prøvespill i Arsenal. Det er liten tvil om at Wenger likte det han så.

– Han var meget nær å gå til oss. Han har en trøye med nummer ni og «Ronaldo» på fra Arsenal, forteller franskmannen i en dokumentar som ble sendt på engelske ITV 4 tirsdag kveld.

Les også: Villas-Boas kritiserer "skammelige" FA.

Klubbskiftet til Arsenal ble det aldri noe av. I stedet havnet Ronaldo i United, som hadde ansatt den portugisiske treneren Carlos Queiroz som Alex Fergusons assistent.

– De snappet ham (Ronaldo) foran nesen på oss fordi Queiroz kjente ham fra Sporting.

Les også: Ferguson avviser United-retur.

– Det er slik livet er. Du gjør ditt beste, men noen ganger innser du at andre er sterkere enn deg selv. Det kan skje, sier Wenger med henvisning til Uniteds innflytelsesrike persongalleri.

I løpet av seks sesonger i Manchester vant Ronaldo tre ligagull og én mesterligapokal. Han ble solgt til Real Madrid for rekordsummen 94 millioner euro (770 millioner kroner etter dagens kurs) i 2009.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus