Villas-Boas kritiserer «skammelige» FA

Denne hendelsen vil ikke få noen konsekvenser. Det mener Andre Villas-Boas er skammelig. Foto: AFP PHOTO/ IAN KINGTON.
Denne hendelsen vil ikke få noen konsekvenser. Det mener Andre Villas-Boas er skammelig. Foto: AFP PHOTO/ IAN KINGTON.

Tottenham-manager André Villas-Boas mener Fernando Torres slapp unna altfor billig etter å ha kloret Spurs-stopper Jan Vertonghen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det engelske fotballforbundet (FA) besluttet tirsdag at Torres ikke får noen straff utover suspensjonen på én kamp. Chelsea-spissen ble utvist for to gule kort i helgens 1-1-kamp på White Hart Lane.

Siden dommeren hadde oversikt over situasjonen der spanjolen satte «klørne» i Vertonghens ansikt, kunne ikke FA ilegge Torres ytterligere straff. Villas-Boas reagerte ved å si at han ikke skjønner hvordan forbundet har kommet fram til sin «vits av en avgjørelse».

– Det blir nesten en farseaktig avgjørelse. Det spiller ingen rolle for meg hvilken spiller eller klubb som er involvert. Jeg vil ikke så tvil rundt Fernandos eller deres managers (José Mourinho) integritet, men ønsker bare forsvare vår posisjon. Jeg synes FA har tatt en utrolig avgjørelse. Det er nesten en vits, sa portugiseren onsdag.

– Uprofesjonelt

– Hvordan kan du se bildene klart og komme fram til at han ikke skal straffes for noe som er utenfor all profesjonell oppførsel? Jeg synes avgjørelsen er skammelig, la han til.

Villas-Boas understreket at han ikke ønsker Torres suspendert for å svekke Chelsea.

FA uttalte på sin side tirsdag at forbundet ikke kunne gå videre med saken.

– Under disse spesielle omstendighetene, og i tråd med FA-prosedyren som ble gjennomgått i sommer, kan vi ikke komme med ytterligere reaksjoner.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus