– Solskjær sa nei til landslagsjobben

VISTE INTERESSE FOR JOBBEN: Men Ole Gunnar Solskjær valgte til slutt å bli værende i Molde. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB scanpix.
VISTE INTERESSE FOR JOBBEN: Men Ole Gunnar Solskjær valgte til slutt å bli værende i Molde. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB scanpix.

Hadde flere samtaler med NFF, men valgte selv å avslutte dialogen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skriver NRK.no tirsdag formiddag.

Ifølge nettstedet viste både Solskjær og Norges Fotballforbund (NFF) interesse, men den nåværende Molde-sjefen skal altså ha valgt å si nei til videre samtaler. Grunnen til bruddet i dialogen er ukjent.

Selv er Solskjær alt annet enn lysten på å prate om hvorfor han sa nei til landslagsjobben som til slutt gikk til Per Mathias Høgmo.

– Jeg trenger ikke svare noe spesielt mye på det, annet en at Per-Mathias nå er landslagstrener, og at vi gleder oss til å følge landslaget. Det er alltid spennende med en ny start, sier en ordknapp Solskjær til NRK.

– Hva kan du si nå i ettertid om prosessen?

– Jeg trenger ikke si noe annet enn det som er blitt sagt tidligere. Nå har forbundet fått sin mann, og det er de fornøyde med, sier Solskjær.

NRK mener videre at det var Kjetil Siem og Yngve Hallén som var mest ivrige på å få nordmøringen til kontorene på Ullevaal, men at også Nils Johan Semb og Bjarne Berntsen senere ble overbevist av den tidligere Manchester United-spilleren.

Solskjær har også tidligere blitt koblet vekk fra Molde, men han insisterer nå på at han har lyst til å bli værende.

– Jeg har en fantastisk spennende stall her som jeg vet jeg kan få fem-ti-femten prosent mer ut av. Jeg satser på å bli værende der jeg er, sier han.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus