Solbakken: - Tror ikke Ancelotti hviler spillere

VENTER TOPP MOTSTAND: Ståle Solbakken og hans København skal få noe å bryne seg på når de gjester Bernabéu onsdag kveld. Foto: AP Photo/Andres Kudacki.
VENTER TOPP MOTSTAND: Ståle Solbakken og hans København skal få noe å bryne seg på når de gjester Bernabéu onsdag kveld. Foto: AP Photo/Andres Kudacki.

Ståle Solbakken er sikker på at Real Madrid stiller med toppet lag i mesterligakampen mot FC København onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real knuste Galatasaray 6-1 i første kamp i gruppespillet, mens FCK klarte 1-1 mot Juventus. Spanjolene er store favoritter foran møtet med Solbakkens lag, men nordmannen tror ikke Real-trener Carlo Ancelotti vil hvile mange spillere.

– Det er viktig å vinne gruppen. Hvis du ender som toer, får du en gruppevinner i åttedelsfinalen. Det kan bli Barcelona, Bayern München eller Borussia Dortmund. Ancelotti vil ikke spare spillere og risikere å bli nummer to, sier Solbakken før oppgjøret på Santiago Bernabéu.

FCK-treneren tror likevel at Ancelotti kommer til å gjøre fire-fem endringer på laget sitt fra 0-1-tapet til byrival Atlético i La Liga sist helg. Gareth Bale er uaktuell på grunn av en lårskade.

– Har respekt

Solbakken mener at Ancelotti har stor respekt for den danske klubben. I 2011 var Ancelotti manager i Chelsea da engelskmennene slo ut FCK i åttedelsfinalen.

– Ancelotti var svært heldig den gangen. Hvis vi hadde møtt Chelsea før vinterpausen, så hadde vi gått videre og ikke dem. Vi var bedre enn Chelsea før jul det året, men så fikk vi seks-sju ukers vinterpause, og det gjorde det vanskelig for oss, sier Solbakken.

Chelsea gikk videre etter 2-0-seier i Parken og 0-0 i London.

– Ancelotti hadde stor respekt for oss i de kampene vi spilte mot Chelsea. Han valgte blant annet å spille svært direkte i Parken, forteller Solbakken.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus