Atlético snudde borte mot Porto

Atlético snudde borte mot Porto
Atlético snudde borte mot Porto

Porto tok en tidlig ledelse, men spanske Atlético Madrid kom tilbake to ganger i 2. omgang og vant 2-1 i mesterligaens gruppe G tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jackson Martinez sendte hjemmelaget i ledelsen etter 16 minutter, og alt så lyst ut for de portugisiske mesterne. Men 13 minutter etter sidebytte kunne gjestene juble for utligning ved Diego Godín.

Det så lenge å ebbe ut med poengdeling, men det spanske hovedstadslaget ville det annerledes. Arda Turan ble matchvinner fire minutter før slutt.

Les også: Barcelona vant, men savnet Messi.

Austria poeng

Austria Wien tok med seg ett poeng med 0-0 borte mot Zenit St. Petersburg i samme gruppe tirsdag. Det østerrikske hovedstadslaget kan likevel ergre seg over at det ikke ble flere poeng. Austria fikk muligheten til å spille med elleve mot ti i hele annen omgang etter at belgiske Axel Witsel fikk rødt kort like før pause.

Fram til utvisningen var Zenit best, og brasilianske Hulk hadde et par giftige forsøk.

Austria Wien klarte ikke å skremme noen, og kampen endte målløs. Det var lagenes første poeng i gruppen etter tap for henholdsvis Atlético Madrid og Porto i første runde.

Les også: Ramires-dobbel i kontrollert Chelsea-seier.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus